Lokaltopmøde om fritidsaktiviteter og kulturtilbud

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
07/05/2019
19:00 - 21:30

Lokation
Voersaa Foreningshus

Kategorier


Den 7. maj kl. 19.00 vil det forhåbentlig vrimle af liv i syv byer i Frederikshavn Kommune. Her inviterer Kultur- og Fritidsudvalget nemlig alle interesserede til en borgersamtale i øjenhøjde – et lokaltopmøde – hvor der skal sættes fokus på det liv, vi alle lever, når vi har fri.

Tanken med mødet er, at borgerne kan komme med inputs i form af kritik, ros og erfaringer om alle de fritidsaktiviteter og kulturtilbud, som Frederikshavn Kommune rummer. Samtidig vil samtalen dreje sig om, hvilke tilbud, der skal sættes fokus på i fremtiden – hvad kommunens borgere helst vil samles om, når de har fri.

– Vi vil høre, hvad der beriger borgernes fritid og hvad der fremadrettet skal prioriteres i lokalsamfundene, fortæller Anders Broholm, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, og fortsætter:

– Samtidig vil vi gerne vide, hvad borgerne er stolt af at lave i deres fritid, hvad de brænder for og hvordan de helst vil bidrage. Derfor håber vi, at der er en hel masse borgere rundt om i kommunen, der har lyst til at komme ned og fortælle os om deres fritid.

Lokaltopmøderne afholdes i forbindelse med den nye kulturvision, som Kultur- og Fritidsudvalget er i gang med at skabe. Og netop udvalgets syv medlemmer er værter ved de syv forskellige arrangementer.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne til Lokaltopmøderne. Da der bliver serveret kaffe og kage, skal man tilmelde sig på kf.frederikshavn.dk eller på nedenstående links. Man skal senest tilmelde sig den 2. maj.