Invitation til byudviklingsmøde i Voersaa

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
16/01/2019
19:00 - 22:00

Lokation
Voersaa Foreningshus

Kategorier


Invitation til byudviklingsmøde i Voersaa

Voersaa Borgerforening ønsker at invitere til et borgermøde om fremtidens Voersaa.

Vi kan med glæde kan se, at der det seneste halv års tid er sket en udvikling omsætningen på huse i byen, og vi kan konstatere at der er en positiv tendens i antallet af unge mennesker med børn, som søger til byen. Det er dog også et faktum at byen gennem en årrække har været tydligt præget af lukning af købmand, nedbrænding af kro, lukning af overbygning på skole og en markant træghed i omsætning på boliger. På den baggrund mener vi fra borgerforeningens side, at der er et behov for at få opdateret hinanden på, hvad der sker i byen og at få drøftet, hvilke tiltag vi mener, der kan eller bør foretages for at fastholde og forbedre de positive tendenser fra det seneste år.

På den baggrund indkalder borgerforeningen til et orienterings- og debatmøde den 16. januar kl. 19-22 i foreningshuset på Ny Skovgårdsvej 5. Formålet med mødet er at få en diskussion af og fælles forståelse for, hvor vi er og hvor vi vil hen med byen, og med baggrund i dette at få udarbejdet en byudviklingsplan for byen.

Mødet rummer 2 halvdele:

  1. En præsentationsrunde af arbejdet omkring Østkystens Guld og byens foreninger. Hver forening giver en kort præsentation af sig selv og hvad man laver i foreningen og hvilket tanker man eventuelt gør sig om hvad man kunne tænke sig at udvide med at aktiviteter eller evt. fysiske rammer, som kan forbedre foreningens nuværende virke.
  2. En diskussion af byens nuværende fysiske rammer og hvad tiltag vi skal og kan gennemføre for at fastholde nuværende befolkning og tiltrække nye folk til området.

Vi håber meget på et bredt fremmøde både fra folk, som:

  • allerede er engageret i eksisterende foreninger,
  • gerne vil vide hvad der sker i byen og
  • folk der kan bidrage med gode ideer til at gøre byen og egnen til et mere attraktivt sted at bo eller som eventuelt gerne vil bidrage med tid/arbejde til et eller flere af de foreninger eller tiltag som bliver vendt på mødet.

Med venlig hilsen

Voersaa Borgerforening.